Ledtråd

Vederbörande är snyggast i sin klass (ordet kan och bör tolkas på fler sätt en ett).

Divine

"They try to find the Milky Way

They love to drink it everyday"


Detta är min officiella kärleksförklaring till Angie (notera väl att jag använde versal). Jag minns absolut ingenting om mitt första intryck av angie, det var troligen helt förfärligt, alternativt underbart. Efter att ha känt henne i en period som säkert är längre än 3-4 veckor (minnet sviker när man är stenad).

Om man nu tar och jämför min fantastiska grafritande räknare ,som jag länge haft en hemlig crush på, med självaste angieplangie så är de faktiskt mer olika än vad man först hade kunnat ana. Båda är förvisso helt briljanta när det kommer till matematik, men på något underligt sätt föredrar jag angie, även om hon är avsevärt mycket billigare än min räknare.

Det är svårt att riktigt sätta fingret på varför, men det känns på något sätt mer givande att konversera med angie än att försöka prata med räknaren- fråga mig inte varför. Jag antar att det faktum att vi båda är människor gör det lättare för oss att kommunicera. Ibland får jag intrycket av att min TI- 84 + SE inta alls förstår mig, det känns som den fullkomligt ignorerar mig. Det skulle angie inte göra, inte totalt i vilket fall.

Så nu vet du angie, mitt hjärta tillför dig- Inte vare sig Örjan eller Markus har lyckats ta det ifrån dig.

Tu... yo... eterna pasión!

Citroner

I årtusenden har människan betraktat denna märkliga (frukt?) med en tilfredsställt min på läpparna (ja just det:läpparna) . I sanning har få frukter betytt så mycket som just citronen. Dess mystiskt gula färg som vid första anblicken anger sötma är väldigt förrädisk. Hur ändlöst många människor har inte misstagit sig i sökandet på föda och trott att de hittat en sockergruva, när de i själva verket bara hittat en surkälla? Frågan förblir obesvarad.

Jag minns med glädje min första citronupplevelse. Det var en känsla, det var en färg, det var en KAMP. För att vinna citronen måste dess surhet besegras. Ofrånkomligen. Därför är citronen den mest lysande metaforen för människosläktet.

Leve Citronen!

RSS 2.0