Vad vet man när mn går i femman? Summan av ett samhälle?

Vem är du? Det vill jag veta. Vet du det själv eller är det bara som du säger? Varför flyr du undan ditt forna liv? Varför är du alltid på flykt? Är du rädd för att någon ska känna dig bättre än du själv gör? En gång i tiden gjorde jag det. Det var väl därför du försvann. Därför att du var rädd för att någon skulle älska dig. Du visste inte vad det innebar eftersom du aldrig fått den kärlek du förtjänade. Ditt liv gick ut på att älska andra, men du själv fick aldrig känna på smaken av villkorslös kärlek. Om du var här skulle jag stötta dig precis som förut.

Du vet vem jag är. Du vet varför jag älskar dig. Men jag minns inte vem du är. Jag minns heller inte varför jag älskar dig. Hade jag varit visare hade jag försökt få reda på svaret. Men jag ville inte därför att även jag var rädd. Jag var rädd att om jag visste svaret så skulle mitt liv förändras så pass mycket att jag inte skulle kunna utstå smärta i vår relation. Nu vet jag att jag att det var ett misstag. Jag kände dig så bra att jag aldrig skulle klara av att förlora dig. Därför gömde jag mig för din kärlek. Jag glömde vem du var. Jag förlorade tanken om evig kärlek. Det var det största misstag jag har gjort. När du lämnade mig för att aldrig mer se mig så lämnade du mig för att du trodde att jag ville binda dig till mig för evigt. Det var fel. Jag ville att du skulle förstå mig.

 När du lämnade mig försvann en del av mitt inre. Jag gav dig inte den kärlek du förtjänade. Jag vill inte att du ska komma tillbaka. Det skulle vara för svårt för oss båda. Jag vill att du får veta vem du är. Jag kommer aldrig få veta vem du är igen. Jag ville inte att det skulle ske någon förändring. Min kärlek kommer aldrig att dö. Det enda som är värt något att veta i livet just nu är vem du är. Det enda jag vill veta kommer jag aldrig att få veta. Jag har smakat på din kärlek. En smak jag aldrig mer kommer att känna igen. En smak av villkorslös kärlek…………………………………





(notera väl antalet punkter som avslutar stycket, LOL)

RSS 2.0