DJupa tankAR

En sång för sjungandets skull, ett hopp att tro och hoppas på. En smörskit som aldrig smälter. Ibland kan det vara svårt att sitta på toaletten, särskilt för dem som inte delar den med någon. Ve människan, som dagligen skiljer sin lekamen från dess avträde. Ve oss som dagligen genomgår seperation, som, i sanning, lämnar det vi slukat. Smärtan finns där, om än inte alltid. Friktionen är oundviklig. För visst gör det onte när bajset plumsar, visst känns det när näsan rynkas.

Det vi lämnar bakom oss, finns ändå alltid kvar- ty lukten liksom minnet dör aldrig. Ty vem har ine älskat, vem har inte stönat och suckat när orgasmens orgasm slår till- bajsandet. Men glömm aldrig- bajset älskade oss först. Vi älskar på det att vi älskats först. En skit, en kabel, en bomb, ett hopp, fekalie OCH SÅ VIDARE. Låt oss aldrig glömma.


"Aldrig har så många njutit så mycket över något så äckligt." I sanning ett visdomsord.


Kommentarer
Postat av: YDA

För det är ju så skönt att bajsa..

2009-03-16 @ 19:58:37
Postat av: Cajsa

Fint att skriva en dikt om något så enkelt som att bajsa :)

2009-03-16 @ 22:17:35
Postat av: Kristin

Hmm.. Jag tror jag bara har hört män lovorda bajsandet. Och personligen tycker jag (en kvinna) inte det är SÅ härligt att bajsa.

Kan det ha att göra med mannens g-punkt, som vi alla vet var den sitter. Kan det vara så att den blir stimulerad när männen gör "nummer två"?

2009-04-08 @ 14:45:51
Postat av: Jullan

Det är visst vissa stavfel. Till exempel "glömm" istället för "glöm". :D

2009-04-14 @ 15:33:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0